3 Ağustos 2008 Pazar

“Yürek Felsefesi” ile yaşam size gülecek!
















Gül Reyhan Gazel’in “Yaşam herkese gülsün” ilkesiyle ele aldığı “Yürek Felsefesi” adlı kitabı okurlarıyla buluştu
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Yazar, Gül Reyhan Gazel’in “Yürek” kavramıyla ilgili denemelerden oluşan “Yürek Felsefesi” isimli kitabı, Ankara Gün Yayıncılık’tan çıktı. Aynı zamanda gazeteniz OGÜN’ün de yazarları arasında bulunan Gazel, denemelerinin oluşturduğu algılamayı, “Yüreği kendi ellerinde yaşayan insan” “Böyle bir insanın yaşamın içinde var olabilmesinin güzelliği hiçbir şeyle ölçülemez” tezi ile vurguluyor.
G. Reyhan Gazel Kitabını anlatırken; “ ’Yaşam herkese gülsün’ ilkesiyle yaşamaya çalışırken, ‘yürek’ etrafında dolanmak, dolandığım her an ‘yürek’ in derinlerine inmeye çalışmak, bunun için çabalamak zor olmadı. Düşündükçe derinleşen bir kavramın içinde dolaşırken, yaşamdan kopmamak için, arada bir yüreğimi yer yüzüne çıkarttım. ‘yürek’ e ulaşabilmek için yaşamın oldukça içinden seçtiğim her ilmek, derinleşen bir kavramın yaşamdaki yansımasını anlattı. Böylece yaşama ‘yürek’ lice bakışın sırrı da ortaya çıkmış oldu” şeklinde bahsediyor.
Yaşamı ‘yürek’ li yaşayabilmenin sırlarını ‘YÜREK FELSEFESİ ‘ kitabıyla okurlarıyla paylaşan Gazel’in daha önce yayınlanmış felsefe grubu ders kitabı da bulunuyor. G. Reyhan Gazel’in piyasaya çıkar çıkmaz büyük ilgi gören kitabı, okuyucuyu yüreklerinden fethedeceğe benziyor. Yazar, sabırsızlıkla beklenen üçüncü kitabını da çok yakında okurlarıyla buluşturmayı planlıyor.
Yazarın kitabına www.gunyayincilik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Kutu kutu kutu kutu


REYHAN GAZEL KİMDİR?

1973 Ankara doğumlu G. Reyhan Gazel, felsefe eğitimi ve eğitim yönetimi yüksek lisans eğitimi aldı. Gazel, 1991 yılında Tercüman Gazetesi’nde muhabir olarak başladığı iş yaşamına, muhabirlik, felsefe grubu öğretmenliği, okul yöneticiliği, dergi yazarlığı, köşe yazarlığı ve bürokrat olarak devam ediyor. Aynı zamanda engellilerle ilgili bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev alıyor. Gazeteci-yazar Fırat Gazel ile evli olan G.Reyhan Gazel’in Aral isminde bir de oğlu bulunuyor.


Ogün Gazetesi 03. 08. 2008

     ANLAMAYANLARA NOTLAR   Biliyorum. Kimsenin kimseyi duymayı beceremediğini biliyorum. Niye, bilmiyorum. Bilmek bile istemediğimden...